ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

 

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Προσφορά εξετάσεων

  

 

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2017 - Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προσφέρει, μέχρι τις 31 Ιουλίου, εξετάσεις ελέγχου πνευμονικής υπέρτασης σε ειδική, μειωμένη τιμή.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις περιλαμβάνουν υπερηχογράφημα καρδιάς Triplex, σπιρομέτρηση βρογχοδιασταλτική, στατικό όγκο πνευμόνων, διαχυτική ικανότητα πνευμόνων, οξυμετρία σε ηρεμία & άσκηση (12 min) και 6 – min Walk Distance Test στην ειδική, μειωμένη τιμή των 120 ευρώ

Για να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μέχρι τις 31 Ιουλίου, καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00, στο τηλέφωνο 210 6862208. 

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες αυξημένες απαιτήσεις των ασθενών δημιούργησε ένα εξειδικευμένο ιατρείο διερεύνησης και αντιμετώπισης της πνευμονικής υπέρτασης σε συνεργασία με το πνευμονολογικό και το τμήμα υπερήχων καρδιάς.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές. 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: 

Σάββας Καραγιάννης, Communications Manager, Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Ομίλου Ιατρικού Αθηνών
Τηλ.:210 6862521​, E-mail: s.karagiannis@iatriko.gr

​​ Ακολουθήστε μας ...